Choc-Hermine.

08/07/2010

Today I made some chocomouse, I made my own ‘chocomouse-recipe’. Called ‘choc-Hermine’, funny don’t you think? Tonight we will see if it’s good or not.

What do you need:
– 4 eggs
– 175 gr chocolate
– 60 gr sugar
– 60 gr butter
– cinnamon

Make the white of the egg stiff (oh, mon dieu, translating cookingterms in english is very hard, hope you understand it. English like a child.), put it with the sugar and melted butter in a bowl. Then melt the chocolate au-bain-marie, when it’s ready put it in the bowl with the others. Then do some cinnamon in it, do it in little glasses. And ready !
Its also very nice with strawberries and notes.



2 Responses to “Choc-Hermine.”

  1. jokemijn Says:

    het ziet er superlekker uit! Ik vind het altijd fijn om receptjes met mooie foto’s te zien verschijnen die goedgekeurd zijn door anderen. Deze probeer ik zeker een keer.

  2. Kleine Says:

    Mmm ziet er heel lekker uit. Choco-Mine zou ook een leuke naam zijn ^^


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: