A garden in the city.

22/05/2010

One of my favourite books. It’s about gardening in the city.
Advertenties

10 Responses to “A garden in the city.”


 1. Oh wat een super leuk boek!
  Die wil ik me ook wel kopen !

  Ik ga na de zomervakantie terug fotografie studeren !

 2. Hermine Van Dijck Says:

  Je kan het boek vinden in de fnac, “Boven in de stad : groentips voor je balkon” door Liedewij Loorbach. Was ook meteen verliefd op het boek, heb geen moment getwijfeld om hem te kopen !

  Ooh proficiat met je goeie beslissing, ben blij voor u !

 3. elianne Says:

  alleen de plaatjes zijn al prachtig

 4. Hermine Van Dijck Says:

  Inderdaad, en het is nog handig ook. Ik heb niet zo’n hele groene vingers, dus dat boekje gaat me zeker helpen bij mijn stads-tuinieren. Een echte aanrader !

 5. inge Says:

  Boeiend boek. Een plek moet niet groot zijn om het groen te toveren. Wij missen hier ons kleine terras van vroeger, met een linnen doek overspannen, fris groen in teilen, een bed buiten met tientallen kussens…

  Mijn oma en moeder zegden altijd bij de studies: ‘We zullen een kaarsje laten branden.’ Ik zeg altijd: ‘Geloof in jezelf. Met een beetje geluk krijg je waarvoor je werkt.’ Veel succes!

  • Hermine Van Dijck Says:

   Lieve Inge,

   wat zijn je tekstjes altijd zo vol goeie moed, dat doet me goed. Ik ga binnenkort ook een keertje naar ‘zijderoute’ in Gent. Fiets er vaak voorbij en elke keer denk ik ‘moet ik eens langstgaan !’. Maar door die post op je blog, waar je die mooie jurk had gemaakt voor Alice met stof uit de Zuideroute, ben ik toch eens van plan ook eens een kijkje te gaan nemen !

   x


 6. Ik ga het me binnekort kopen, die moet ik hebben : )


 7. Ik ben vandaag naar het appartementje van mijn zus gaan kijken. En ze woont in een buurt waar alle huizen vooraan klimplanten aan de gevels hebben, bloembakken op de rijgels, waar stenen zijn weggehaald en vervangen door planten en kleine boompjes. Ik zag zelfs een rijgels met aarbeienplantjes op. Super leuke buurt waar ze woont en echt gezellig en een groot plezier voor het oog om te zien, als ik er nog eens kom maak ik er wat foto’s en zal ik ze zker eens tonen.

  x


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: